Referenties

Renovatie seniorencomplex Timanshof

Korte omschrijving
Diverse aanpassingen in de elektrotechnische en werktuigbouwkundige collectieve installaties van het appartementencomplex. Voortvloeiend uit deze werkzaamheden is de volledige warmwater(circulatie)leiding vernieuwd.

Korte beschrijving werkzaamheden
Diverse aanpassingen in de collectieve installaties; zoals aanpassingen in de koudwaterinstallatie in verband met legionellapreventie, vervangen van dikwandige CV verdeler met circulatiepompen en appendages, vervangen dakventilatoren en het vervangen van de bestaande regelinstallatie voor een PRIVA gebouwbeheersysteem.
Tegelijkertijd zijn er ook diverse elektrotechnische (hoofd)verdelers vervangen, alsmede diverse (nood)verlichtingsarmaturen uitgewisseld voor LED exemplaren.
Tijdens uitvoering is gebleken dat huidige koud- en warmwaterleidingnet niet legionella-preventief is aangebracht, waarbij hotspots ontstaan. ITH heeft een volledig nieuw warmwaterleidingnet met circulatieleiding aangebracht middels het Viega Smartloop-inlinertechniek systeem. Hierbij wordt de aanvoer en retour in één buis gemonteerd. De separate retour leiding vervalt hierdoor.
Project is uitgevoerd in bewoonde situatie, waarbij overlast voor bewoners tot een minimum is beperkt.
Project is uitgevoerd in samenwerking met INNAX als installatieadviseur

Periode:
2015-2016
Locatie:
Bennekom
Opdrachtgever:
Woonstede
Contactpersoon:
Dhr. L.F. Boonstoppel
Waarom ITH?
  • Gespecialiseerde vakmensen
  • Van ontwerp tot realisatie
  • Service en onderhoud op maat
  • 90 jaar ervaring
  • Professioneel en betrokken
  • VCA gecertificeerd